Kuvakävely 7.6.2014

Perinteinen kuvakävely 7.6.2014

Kameraseuran jo perinteeksi muodostunut Kuvakävely on la 7.6. Kokoontuminen on klo 10 Pyhän Ristin kirkolla ja kuvausajaksi on ajateltu klo 10-14 välistä aikaa. Kuvauspaikkana toimii idyllinen Vanha Raumamme ja meidän Merjamme (Elo) antaa ohjeita paikan päällä. Kuvausalueena on Vanha Rauma ja kuvata voi yksin tai ryhmässä. Kuvista teemme nettiin Rauman Kameraseuran nettisivuille näyttelyn ja jokainen saa kuvansa esille.

Kaikki mukaan ja sillä kameralla kuvaat, mikä Sinulla on ja apua saat kuvakävelyllä kaikilta, jotka reissuun lähtevät.

Tervetuloa mukaan !

Muutakin ohjelmaa on kesällä ja tiedotamme niistä aina hyvissä ajoin ennen tapahtumia, joten kannattaa seurata nettisivuja tiiviisti Jäsentapaamisia ei ole kesäaikaan, mutta todellakin monenlaista muuta kuvausjuttua on tiedossa !

Kuvakävelyn ”saalis” nähtävänä Galleria-sivulla