Studion käyttösäännöt päiv. 28.2.2015

Tiedote kameraseuralaisille kellariteatterin studion käytöstä 2/2015

(Hintatiedot ja varaustiedot päivitetty 2.1.2017)

Studiota voi vuokrata harjoituskäyttöön Rauman kameraseuran jäsen tai jäsenet yhdessä, jolloin kustannukset voi jakaa. Varaus tehdään joko jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenrks(at)gmail.com tai puheenjohtajalle osoitteeseen rkshallitus(at)gmail.com (puh. 050-464 9083) tai Facebookin yksityisviestin välityksellä. Heiltä saat myös avaimet studiolle. Lisäksi he vastaavat vuokratuntien seurannasta ja merkinnästä. Linkki Kellariteatterin varauskalenteriin: https://asp.innofactor.com/rauma/webcalendar.aspx

Studiovuoro maksetaan kameraseuran tilille FI51 4450 2320 0681 85, hinta on 14,50 € ensimmäinen tunti ja seuraavat tunnit 7 €/h klo 22.00 asti (Laskustus kokonaisista tunneista). Merkitse maksukuittiin päivämäärä ja kellonajat, jolloin olit studiolla sekä nimesi, jos maksaja on joku muu kuin vuokraaja.

Ensimmäisellä studiokerralla mukana on joku kokeneempi studion käyttäjä opastamassa tilan ja kaluston käyttöön.

Palauta aina kaikki välineet oikeisiin paikkoihinsa, jotta seuraavan käyttäjän on mukava tulla ja välineet löytyvät.

Jos jotain rikkoutuu, ilmoita siitä välittömästi hallituksen jäsenelle. Vahinkoja sattuu ja näin saadaan heti korjattua tilanne, ettei seuraava studiolle tulija koe ikävää yllätystä.

Studiolle ei saa viedä lemmikkieläimiä, huomioimme oman seuran jäsenten ja muiden kellariteatteria käyttävien allergioita.

Studiotilaa ja Kameraseuran kalustoa EI saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin, tila ja kalusto on tarkoitettu vain ja ainoastaan harjoittelukäyttöön.