Jäsenkirje, tammikuu 2017

Jäsentapaaminen 12.1.2017

Tervetuloa tammikuun jäsentapaamiseen Uotilan Siniselle koululle torstaina 12.1.2017 klo 18 alkaen ja Kellariteatterille vakiostudiovuorolle lauantaina 21.1.2017 klo 13 -17.

Kokoontumispaikka torstain jäsentapaamisissa vaihtuu Uotilan Siniselle Koululle, ja studiovuorot lauantaisin ovat edelleen on vanhalla ja tutulla Kellariteatterilla, johon käynti Pallerokujan päästä.

Luontokuvailta

Luontokuva ilta järjestetään 26.1.2017 Uotilan Sinisellä Koululla. Esiintyjänä on luontokuvaaja ja professori Jorma Tenovuo Utöstä. Jorman kuvia ja kertomuksia voi käydä kurkkimassa osoitteessa: www.jtenovuo.com/  Sisäänpääsymaksu 5 e. Tervetuloa Kameraseuran jäsenet ja muut asiasta kiinnostuneet!

Tammikuun jäsentapaamisen ohjelmaa

Tammikuun jäsenkokouksessa uudesta hallituksesta Teemu, Janne ja Christopher esittäytyvät ja näyttävät kuviaan.

Raumalla pitseistään ja pitsiin liittyvistä projekteistaan tunnettu luokanopettaja ja pitsinnyplääjä Tarmo Thorström kertoo valokuvauksesta mediaprojekteissaan lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi hänellä on esittelyssä myös pitsitöiden dokumentointiprosesseja.

Tervetuloa ja mukaan voit ottaa myös ystäväsi, vaikkei hän olisikaan kameraseuran jäsen! Kuvien ihailun lisäksi tarjolla totuttuun tapaan kaffetta, teetä ja hyvää juttuseuraa.

Vuodenkuvaaja -kilpailu

Vuodenkuvaaja -kilpailuun voi osallistua digikuvilla tai vedoksilla (3 kuvaa/sarja/kuvaaja). Digikuvien viimeinen lähetyspäivä on 5.1. ja vedokset tuodaan tammikuun jäsentapaamiseen.

Kuvien lähetys osoitteeseen rkskuvat(at)gmail.com viimeistään 5.1.2017. Kuvien nimestä tulee selvitä kuvan sekä kuvaajan nimi. Kuvan pisin sivu saa olla max 1500 pikseliä. Kuvien on oltava jpg-muodossa.

Tulevat studiovuorot

Kameraseuran vakiostudiovuoro Kellariteatterilla tammikuussa on lauantaina 21.1. klo 13 – 17

Tervetuloa tutustumaan studiokuvauksen maailmaan tai hulluttelemaan ja hassuttelemaan erilaisilla setupeilla ja valaistusideoilla!

Tiedonmurusia

SKsL:n vuosinäyttely 2017 järjestetään Turun Kamerat ry toimesta Turussa 1.4.-30.4.2017

Näyttelypaikkana on upea Turun uusi pääkirjasto. Osoitteesta http://www.sksl.fi/?page_id=4407 lisää tietoa tapahtumasta ja tarkemmat ohjeet osallistumiseen. Järjestävä seura toivoo aktiivista osallistumista kaikenlaisilla valokuvilla, valituista kuvista koostetaan lisäksi erillinen näyttelyosio teemalla Suomi kuvina. Kuvatiedostojen latausaika sekä vedosten lähetysaika 2.1.2017 – 31.1.2017

Terveisin,