Jäsenkirje huhtikuu 2017 ja vuosikokous 2017

9. Päätetään sääntömääräisten asiain käsittely
  10. Muut esille tulevat asiat

Jäsentapaaminen

Tervetuloa maaliskuun jäsentapaamiseen ja sääntömääräiseen kevätkokoukseen torstaina

6.4.2017 klo 18 alkaen. Kokoontuminen Uotilan Sinisellä koululla.

Tervetuloa myös studiovuorolle toukokuussa 6.5.2017 klo 13 – 17 ja 20.5.2017 klo 13 – 17. Kokoontumispaikkana on vanha ja tuttu Kellariteatteri, johon käynti Pallerokujan päästä.

Huhtikuun jäsentapaamisen ohjelmaa

Huhtikuussa on virallinen kevätkokous ja julkistetaan vuoden kuvaaja sekä vuoden kameraseuralainen. Osa Vuoden kuvaaja -kilpailuun lähetetyistä kuvista on näytillä.

Huhtikuun kuvakilpailun aiheena on ”minun Raumani/ minun kaupunkini”. Ota kuvia Raumalta tai muusta kaupunkimaisemasta. Kuvien lähetys osoitteeseen rkskuvat(at)gmail.com viimeistään maanantaina 3.4.2017. Kuvien nimestä tulee selvitä teeman sekä kuvaajan nimi. Kuvan pisin sivu saa olla max 1500 pikseliä. Kuvien on oltava jpg-muodossa.

Jos aikaa jää, käydään läpi jäsenkyselyn tulokset sekä toimenpiteet, mitä hallitus on päättänyt tehdä näiden tulosten johdosta. Saattaa olla myös yllätysnumeroita, katsotaan, mille aika riittää!

Toukokuun studiovuoro

Toukokuussa on kaksi studiovuoroa 6.5 ja 20.5. Molemmilla kerroilla kuvaillaan klo 13 – 17.  6.5. paikalla on tankotanssija. 20.5. on toivottu miesmallia, katsotaan saammeko sellaisen jostain

Tiedon jyväsiä

Rauma-päivänä 17.4.2017 on suunniteltuna ohjelmaa Rauman Kameraseuran ja pitsitaiteilija Tarmo Thornströmin yhteistyönä. Seuraile Facebook- ja sähköpostitiedotusta, niin selviää millaista.

Terveisin Teemu, Petri, Sanna, Janne ja Christopher