Jäsenkirje toukokuu 2017

Jäsentapaaminen 4.5.2017

Tervetuloa toukokuun jäsentapaamiseen 4.5.2017 klo 18 alkaen. Kokoontuminen Uotilan Sinisellä koululla os. Tuomistontie 1, 26510 Rauma.

Tervetuloa myös studiovuorolle toukokuussa 6.5.2017 klo 13-17 ja 20.5.2017 klo 13-17. Kokoontumispaikkana on vanha ja tuttu Kellariteatteri, johon käynti Pallerokujan päästä.

Toukokuun jäsentapaamisen ohjelmaa

Toukokuussa juuriltaan raumalainen lehtikuvaaja Tuomas Selänne tulee kertomaan lehtikuvaajan työstään ja esittelee tuotantoaan.

Tuomaksen esityksen jälkeen on jälleen seuran omilla kuvaajilla mahdollisuus näyttää kuviaan ja saada palautetta ja pyytää tarvittaessa parannusehdotuksia kuvistaan, max. viisi kuvaa/kuvaaja.

Tarjolla myös normaaliin tapaan kaffet ja hyvällist.

Toukokuun studiovuoro

Toukokuussa on kaksi studiovuoroa 6.5. ja 20.5. Molemmilla kerroilla kuvaillaan klo 13-17. 6.5. paikalla on tankotanssija. 20.5. on toivottu miesmallia, katsotaan saammeko sellaisen jostain.

Kesätauolla kesä-elokuussa tapahtuu

Seuran Facebook- ja Whatsapp-ryhmien kautta on mahdollista saada tietoa tai pyytää itse muita mukaan kuvausretkille luontoon, merelle, kaupunkimaisemiin… Vain mielikuvitus on rajana! Hyvää kesää kaikille! Muistakaahan kuvailla syksyksi ”Elämää 2000-luvun Suomessa” -kuvia.

Vuoden Kameraseuralaiseksi 2016 valittiin Arto Takkinen ja Vuoden 2016 kuvaaja -kilpailun voitti Tiina Poimio. Molemmat palkittiin huhtikuisessa kevätkokouksessa. Onnea vielä molemmille!

Terveisin,

Teemu, Petri, Sanna, Janne ja Christopher