Jäsenkirje, marraskuu 2017

Syyskokous ja jäsentapaaminen 2.11.2017

Tervetuloa Rauman Kameraseuran syyskokoukseen ja marraskuun jäsentapaamiseen torstaina 2.11.2017 klo 18 alkaen Uotilan Siniselle koululle (Tuomistontie 1, Rauma).

Marraskuun kokouksen aluksi pidetään syyskokous, kokouksen agenda on syyskokouskutsun mukainen. Jos joku tuntee palavaa kutsumusta tulla mukaan hallitukseen kehittämään Rauman Kameraseuran toimintaa, voi laittaa viestiä raumanksinfo(at)gmail.com.

Ohjelmassa on myös kuvakilpailu aiheella ”Sininen ja Valkoinen”. Kuvien lähetys maanantaihin 30.10.2017 mennessä osoitteeseen rkskuvat(at)gmail.com  Kuvien nimestä tulee selvitä kuvan ja kuvaajan nimi. Kuvan pisin sivu saa olla max 1500 pikseliä. Kuvat on oltava jpg-muodossa.

Viimeisimpänä vaan ei suinkaan vähäisimpänä on ohjelmassa marraskuun jäsentapaamisessa mystinen Teemun valonymmärtämistesti.

Tarjolla normaaliin tapaan kahvia, teetä ja sympatiaa, ehkä myös herkkuja, jos sihteerikkö ennättää kaupan kautta.

Jäsenkirje ja syyskokouskutsu