Jäsenkirje, joulukuu 2017

Joulukuun jäsentapaaminen

Tervetuloa joulukuun jäsentapaamiseen torstaina 7.12.2017 klo 18 alkaen Uotilan Siniselle koululle (Tuomistontie 1, Rauma).

Tervetuloa myös studiovuorolle joulukuussa 16.12.2017 klo 13 -17. Kokoontumispaikkana on vanha ja tuttu Kellariteatteri, johon käynti Pallerokujan päästä.

Joulukuun jäsentapaamisen ohjelmaa

Joulukuun jäsentapaamisessa kuulemme, näemme ja pääsemme myös kyselemään vinkkejä näytön kalibrointiin Petri Segerroosilta. Petri vaikuttaa myös Rauman Kameraseuran hallituksessa ja on käynyt useita kansainvälisiä mallikuvausworkshoppeja maailmalla.

Tarjolla joulukuun kuukausitapaamisessa myös normaaliin joulunalustapaan glögiä ja torttuja.

Joulukuun studiovuoro

Joulukuussa studiovuoro on 16.12. klo 13 -17. Teemana on studiolaitteistojen kasaamisen ja käytön opiskelua sekä paikalla on mallina namibialainen kaunotar.

Ideoita tumman hipiän kuvauksiin löytyy esimerkiksi Pinterestistä (esimerkiksi hakemalla Sanna Kinnunen/Studioportraits-kokoelmasta), Googlen kuvahausta tai Instagramista.

80-vuotisjuhlavuosiohjelma

3.3.2018 on kirjastossa juhlavuoden näyttelyn avajaiset ja sen jälkeen juhlat Posellissa.

Aikataulut ilmoitetaan tarkemmin joulukuussa, ja ilmoittautumiset tulevat tammikuussa.

Näyttelyyn valitaan 50 kuvaa, ja tarvittaessa arvosteluraati valitsee kuvat. Jokaiselta kuvaajalta valitaan ensin 1 kuva, jotta kaikki halukkaat saavat kuviaan esille. Jokainen voi toimittaa 1-2 kuvaa osoitteella mikko.vapanen(at)gmail.com ja speksit kuville: jpeg-muodossa, pitkä sivu 40/44 cm, lyhyt 30 cm ja 300 ppi.

Kuvan koon määrittelevät olemassa olevat kehykset ja aukkopahvit, joissa aukon koko pienemmissä 30×40 cm ja isommissa 28×42 cm. Jos kuitenkin sinulla on olemassa hieno kuva, joka ei noihin mittoihin mene, voidaan tapauskohtaisesti sopia poikkeuksista.

Kuvien toimitus Mikolle 15.1.2018 mennessä.

Ohjelmarunko 2018

Nyt on aika vaikuttaa tulevan vuoden ohjelmaan. Jos sinulla on joku idea vuoden 2018 ohjelmaan, jonka haluaisit Kameraseuran toteuttavan tai jotain ehdotuksia, miten voisimme tehdä 80-vuotisjuhlavuodesta vielä juhlavamman, toivomme sinun laittavan idean sähköpostilla raumanksinfo(at)gmail.com tai tekstiviestillä tai soittamalla Sannalle 050 4079 176.

Suomen Kameraseurojen Liiton näyttely on tulossa syksyllä Raumalle kirjastoon.

Terveisin Teemu, Petri, Sanna, Janne ja Christopher