Suuri kuvakisa 2018

Kuvakisa 2018

Osallistumisohjeet

• Aihe on vapaa ja voit osallistua 1–3 kuvalla
  • Kuvat saavat olla otettuja millä tahansa laitteella
  • Kuvat saavat olla enintään 6 kk vanhoja. Aika lasketaan siitä, kun kuva lähetetään kilpailuun
  • Lähetä kuvasi ja nimesi 1.12.2018 mennessä osoitteeseen rkskuvat(at)gmail.com
  • Kuvalle ei tarvitse antaa nimeä, mutta halutessaan senkin saa tehdä
  • Alle 16-vuotiaat voivat ilmoittautua kisaan vain huoltajan toimesta eli huoltajan tulee lähettää kilpailukuva ja osallistujan nimi s-postilla
  • Seuran jäsenet eivät voi osallistua kisaan

Palkinnot

1. palkinto: 150 e lahjakortti Jarin Kuvakauppaan
2. palkinto: 100 e lahjakortti Jarin Kuvakauppaan
3. palkinto: 50 e lahjakortti Jarin Kuvakauppaan
Kilpailussa 1.–5. sijoittuneet saavat seuran jäsenyyden vuodeksi!

Kilpailuaika, kuvien arviointi ja tulokset

Kilpailuaika päättyy 1.12.2018 ja voittajille ilmoitetaan sähköpostilla. Kuvien arvioinnin suorittaa seuran arviointiraati. Kuvat arvioidaan nimettöminä. Voittajat julkistetaan lisäksi 17.1.2019 klo 18.00 alkavassa luontokuvaillassa, joka pidetään Uotilan Sinisellä koululla (osoite: Tuomistontie 1, 26510 Rauma).

Kuvien käyttöoikeuksia ei tarvitse luovuttaa seuralle.

Voittajakuvat julkaistaan seuran nettisivuilla ja Facebookissa. RKs ei tule käyttämään valokuvia myöhemmin missään eli kuvaaja ei luovuta kisassa kuvien käyttöoikeuksia seuralle. Ainoa poikkeus on, että myöhemmin saatetaan pitää kuvista näyttely, jossa on esillä halukkaiden kisaan osallistuneiden kuvia. Ilmoitathan siis osallistuessasi s-postissasi mikäli et halua, että kuvasi on esillä mahdollisessa näyttelyssä.

Lisätietoja: Teemu Laulajainen puh. 050-464 9083, rkshallitus(at)gmail.com

Kilpailujuliste