Jäsenkirje lokakuu 2018

Lokakuun jäsentapaaminen

Tervetuloa jäsentapaamiseen torstaina 4.10.2018 klo 18. Jäsentapaaminen pidetään Uotilan Sinisellä koululla, osoite Tuomistokuja 1, Rauma.

SKsL:n näyttelyn ripustustalkoot ja näyttelyn avajaiset

1.10.2018 klo 17 aletaan ripustaa Suomen Kameraseurojen Liiton näyttelyä Rauman pääkirjastoon. Näyttelyn avajaiset ovat saman viikon lauantaina 6.10.2018 klo 13.

Näyttelyn avajaisissa kuohuviinitarjoilu ja ansiomerkkien jako.

Lokakuun jäsentapaamisen ohjelma

Kännykkä kulkee ihmisillä nykyään lähes aina mukana, ja ihmiset kuvaavat ja jakavat kuviaan paljon somen eri kanavissa. Lokakuun jäsentapaamisessa keskitytään miettimään kännykkäkuvaamisen kehittämistä seuraavalle tasolle ja katsotaan, miten hienoja kuvia voi kännykällä saada ja muokata.

Voit myös lähettää hienoimpia kännykkäotoksiasi esitettäväksi illassa sähköpostilla rkskuvat(at)gmail.com.

Tarjolla myös juttuseuraa ja kaffetta hyvällisel.

Lokakuun Studiovuoro

Tervetuloa studiovuorolle lokakuussa lauantaina 20.10.2018 klo 13-17.

Kokoontumispaikkana on vanha ja tuttu Kellariteatteri, johon käynti Pallerokujan päästä.

Suomen Kameraseurojen Liiton kouluttaja Reino tulee pitämään parituntisen kurssin pikkusalamoiden hyödyntämisestä studiokuvauksessa, ja tämän jälkeen päästään kokeilemaan niiden käyttöä käytännössä miesmallin kuvaamisessa.

Teemoina mallilla on bisneslook ja rokkarilook.

Tervetuloa!!!

Lokakuun jäsenkirje