Jäsenkirje marraskuu 2018

Marraskuun jäsentapaamisen ohjelma

Tervetuloa jäsentapaamiseen torstaina 1.11.2018 klo 18. Jäsentapaaminen pidetään Uotilan Sinisellä koululla, Tuomistokuja 1.

Tervetuloa myös studiovuorolle marraskuussa lauantaina 17.11.2018 klo 13-17. Kokoontumispaikkana on vanha ja tuttu Kellariteatteri, johon käynti Pallerokujan päästä.

Marraskuun jäsentapaamisessa päästään luontoon Raimo Sundelin matkassa. Raimo näyttää esitykset ”Huuhkajaa kuvaamassa” ja ”Joutsen, jolla kyhmy”.

Kuvakilpailuteemana on marraskuussa Fantasia. Kuvien lähetys viimeistään tiistaina 30.10.2018.

Teemakilpailuihin kuvat lähetetään sähköpostilla. Kuvien lähetysosoite on rkskuvat(at)gmail.com. Kuvien nimestä tulee selvitä teeman sekä kuvaajan nimi. Tiedostot toimitetaan jpg-muodossa. Kuvan vaakasivun enimmäismitta on 1920 pikseliä ja/tai lyhimmän enintään 1080 pikseliä sekä kuvatiedoston koko enintään 2 Mt. Kuvakisan säännöt

Muista marraskuun tapahtumista voit lukea jäsenkirjeestä.

Tarjolla myös juttuseuraa ja kaffetta hyvällisel.

Tervetuloa!