Jäsenkirje helmikuu 2019

Jäsenilta 7.2.2019

Kohtapuoliin on taas jäsenillan aika, eli tapaamme Uotilan sinisellä koululla 7.2. taas kuvien katselun ja kahvittelun merkeissä. Tällä kertaa onkin jännät paikat: Turun arvosteluraati esittelee Vuosikilpailun 2018 parhaiten menestyneet kuvat ja kilpailu ratkeaa. Kilpailuissa menestyneitä jäseniä palkitaan sekä Vuoden kameraseuralainen saa myös palkintonsa. Nyt jos koska kannattaa tulla mukaan.

Tietysti käymme myös kuukausikilpailun aiheella Valoa kohti. Eli muista osallistua ja lähettää kuvasi viimeistään 5.2 osoitteeseen rkskuvat( at) gmail.com. Kuukausikilpailuistahan saa pisteitä myös Vuoden kuvaaja -tittelin metsästykseen.

Avaa kirje ja lue lisää siitä, mitä on tänä vuonna luvassa, asiaa mm. kesän retkestä.