Toiminta

Jäseniltoja, koulutusta, retkiä, mukavaa yhdessäoloa

Kameraseuran toimintaaToimimme mahdollisimman monipuolisesti jäsenistöä kuunnellen. Se on  johtavana ajatuksena hallituksessa, kun järjestämme toimintaa valokuvauksen harrastajille heidän toivomuksiaan kuunnellen

Toimintasuunnitelma 2018

Me olemme aktiivisia ja meitä on n. 110. Joukkoomme mahtuu eri-ikäisiä ihmisiä erilaisista elämäntilanteista, naisia ja miehiä erilaisilla valokuvauskalustoilla ja kiinnostuksen kohteilla, mutta meillä on yksi yhteinen asia – kaikki me valokuvaamme – kukin tavallamme. Jokaisen panos on tärkeä, jokainen on tärkeä, jokaisen osallistuminen on tärkeää ja juuri Sinun mielipiteesi on tärkeä.

Toimintamme rungon muodostavat jäsentapaamiset. Tapaamme Kellariteatterilla yleensä kunkin kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Tarkista aika kuitenkin jäsenkirjeestä tai kalenterista. Kesäkuukausina ei jäsentapaamisia ole. Osoite on Pallerokuja, josta käynti myös sisälle. Jäsentapaamisissa informoidaan tulevista tapahtumista ja hoidetaan niihin liittyviä käytännön asioita.

Jäsentapaamisissa yleensä joku valokuvauksen harrastaja tai ammattilainen (jäsen tai ei-jäsen) esittelee omia kuviaan, kertoo uusia kuvankäsittelyvinkkejä tai tekniikkaan liittyvää asioita.

Jäsentapaaminen on myös sosiaalinen tapahtuma. Kahvia ja jotakin hyvällistä on myös tarjolla, joten jäseniltaan kannattaa tulla vaikka kahville.  On aina äärimmäisen mukava tavata samanhenkisiä ihmisiä ja vaihtaa kuulumisia tuttujen kesken ja tutustua uusiin alan harrastajiin.

Koulutus on toinen kameraseuran tärkeä tehtävä: tiedon jakaminen kaikissa muodoissa. Koulutuksia järjestämme pitkin vuotta erilaisista valokuvaukseen liittyvistä asioista ja pyrimme vastaamaan jäsenistön toiveisiin mahdollisuuksien mukaan. Kuluneina vuosina on järjestetty monen tasoisia koulutuksia esimerkiksi kuvankäsittelystä ja studiokuvauksesta ja sama linja jatkuu edelleen.

Perinteeksi on muodostunut alkukesään ajoittuva kuvakävely, joka toteutetaan kuluvanakin vuonna. Lisäksi teemme retkiä ja matkoja.

Nuorisojaosto

Nuorisotoiminta on sulautettu toistaiseksi varsinaiseen toimintaan. Mikäli olet halukas vetämään nuorisotoimintaa, niin otathan yhteyttä rkshallitus(at)gmail.com sähköpostiosoitteeseen.

Kaikesta toiminnasta tiedotamme täällä nettisivuilla ja jäsenkirjeissä

Tervetuloa mukaan toimintaamme!